malini's FotoPage

By: malini syahrin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
our new family member:muhammad syamil buchuk..

2nd day
mengeliat sat..lenguh tgn kena bedung
tidur sambil senyum
View all 4 photos...
tepat jam 2ptg,maka keluarlah seorg baby boy yg beratnya 3.8kg (adushhhhhhhhhhhh) di hospital ampuan rahimah klang.Disambut oleh seorg doktor yg telah berada di hospital itu dr 2pagi (doktor garang pasal lom mandi dr smlm).mama nyer baru tau berat baby pas misi letak kt tepi katil.terkejut giler terbabas pasal tak penah tau pun berat kandungan (sib baik taktau,kalau tau awal,mesti dah tersaiko).keluar je dr labor room,nampak hubby.terusla meleleh airmataku..sedih ka apa ni.rasa mcm dah buat pengorbanan yg sgt besar utk dia.oklah,time to view my baby pics...skang ni dah 7bulan dah.almost 10kg..


Sunday, 4-Nov-2007 12:15 Email | Share | | Bookmark
kenduri linda

geng poompuan ajo
berposing dibilik pengantin
pengantin wif my family
View all 5 photos...
sori kawan2,takbleh nak upload kt fotopages sbb size each pics > 1MB,malas lak nak edit2,nanti hilang keasliannyer..hehe..mari usha gambo kita p kenduri linda kt sini ajo..linda pun dah pregnant dah,kita baru nak usha gambo.hahaha...


Saturday, 9-Jun-2007 18:33 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland within 3 hours...

orked yg mahal n lawa
beraneka kaktus
bunga yg dibeli dgn harapan leh tumbuh
View all 8 photos...
1st may...we went to cameron..tempat percutian 1st lepas kawin..tu pun pegi 3 jam je..haha..bangun kul 3 pagi,kelam kabut bersiap,anden start our journey from Klang at 4AM.dikala sume org tgh tido ngan nyenyaknyer...sampai Cameron kul 7,mkn roti canai..anden start jalan2...makin lama..makin ramai..udara pun makin panas pasal sume org berkongsi suhu dan haba yg sama.kami pun dah hilang mood nak tunggu lama2 kt situ even ada lg tmpt tak pegi..so dlm kul10,pas shopping sket2..balik la...3jam jer kt atas tu.try mkn strawberi coklat sbb nak tau pe yg sedap sgt sampai CT bekenan ngan pemberian Dato K tu..haha..Dato K jampi ker hape tah...(cobaan menfitnah Dato K..hehe)


Wednesday, 14-Feb-2007 14:45 Email | Share | | Bookmark
20 January 2007-1 Muharam

pelamin...kuning striking pulak..
lorong masuk ke rumah..
mcm cun view nih..saja upload..tu khemah untuk org sembang
View all 35 photos...
my big day...tema baju,hijau lumut....semuanya puas ati except tudung..huhuhuhu...kt kedai mekap,ok lagi,bila dah sampai rumah,semua dah serabut.tak suka tgk gambar yg nampak anak tudung.huhuhuhu...takpa,next week untuk 2nd ceremony kt perlis,i'll control my tudung... so guys,enjoy my wedding pictures.sorry for late,coz need some time to get the album and softcopy from my photographer.anyone interested to get same photographer for ur wedding,kindly contact me.murah jer..gambar pun cun,sudut2 menarik...for all friends that coming on my big day,thanks a lot....for present and wish..for rahiza and masila,sorry for not took pics with coz both of u came at the peak time.and also wanda n family,coz u came after i changed my beautiful songket.hehe...


Saturday, 3-Feb-2007 03:29 Email | Share | | Bookmark
Akad Nikah 28 Dec 2006

mekap2 dulu..hehe..
ketaq satu badan tatau nak habaq dah tu..haha
aku terima nikahnya malini binti shafie dgn mas kawin......
View all 14 photos...
the date i changed my status to "wife"..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net